Vad kan vi göra för dig?

Slutresultatet är en snygg och lättnavigerad hemsida där besökarna snabbt uppfattar ert budskap, eller hittar önskad information och kontaktuppgifter.
Hemsidan byggs med den senaste tekniken som gör att den passar på alla typer av enheter/skärmar, och som gör den lätt att underhålla.

Men detta är ju kanske inte unikt i sig. Så är vi som vilken annan webbyrå som helst?

Nej, skulle vi säga, det är vi inte. Vi bygger våra kundrelationer och driver våra uppdrag utifrån ärlighet som affärsidé.

Vi har enkla och tydliga prismodeller. Vi har inga dolda kostnader. Vi har inga krångliga avtal.
Hos oss vet du vad du betalar för, vad du kan förvänta dig för slutresultat, och vi har en tät kommunikation hela vägen så att du vet precis vad du får för pengarna. Allt det, men utan en “specialanpassad jätteprislapp”.

För att åstadkomma det använder WPHero publiceringsverktyget WordPress, som idag används på nära hälften av alla webbplatser på internet. Det är över 800 miljoner hemsidor! Till exempel använder välkända märken som Microsoft, NASA och Time Magazine WordPress.

WordPress bygger på idén att vem som helst ska kunna sprida sitt budskap, och dela sina tankar och idéer. Därför är WordPress inte bara väldigt intuitivt och lätt att använda, det är också helt gratis! Vem som helst får ladda ner WordPress och använda det helt fritt!

Så varför anlita oss..?

Utvecklingen av WordPress drivs av en ständigt växande community med kunniga och engagerade entusiaster. Att WordPress inte utvecklas i vinstsyfte innebär därför att WordPress hanteras demokratiskt, alltid bygger på den senaste tekniken, och har de senaste funktionerna som folk vill ha och behöver

WordPress är en “grundplatta” till vilken man ansluter olika “moduler”. Några skulle nog lite skrytsamt vilja påstå att WordPress kan göra vad som helst med en hemsida. Fast det är nog inte så långt från sanningen heller.

Denna spridda utveckling gör dock att det finns en hel djungel med installationer, teman, plugins, anpassningar, moduler osv.

Dock ska man undvika att göra sin hemsida för onödigt komplicerad då det ofta kräver mer underhåll och arbete. Keep it simnple.

Varför anlita oss?

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt i jungeln

till en väldigt låg förmånlig kostnad

skapa utan att ha en driver nästan utan den där specialanpassade prislappen. Vi anpassar sidan efter dina behov och önskemål, samtidigt som vi håller det simpelt, så att hemsidan och informationen blir enkel att underhålla och uppdatera.

Varför anväda WordPress? För då får du full kontroll över det innehåll och de funktioner du vill ha på din hemsida. Flera hemsideleverantörer erbjuder en hemsida i deras regi, men då kommer det ofta med en hel del begränsningar. Och det kanske är ok, det kanske passar utmärkt. Men om man vill ha

Och du är aldrig bunden till det produkt- elelr tjänsteutbud leverantören styr över.

Du vet klart och tydligt vad du kan förvänta dig och vad du får för pengarna.

Vi använder WordPress, det gör oss inte unika. Så varför skulle du välja oss? Inga krångliga löpande avtal, inga dolda kostnader,

Du få rtillgång till våra enkla guider så att du själv kan underhålla din hemsida, eller låta oss sköta jobbet.

du får också tillgång till alla de verktyg som vi använder när vi designar och bygger hemsidor, för att själv kunna utveckla din verksamhet eller hemsida och du så önskar.

1-2-3
I tre enkla steg får du en snygg och modern hemsida som är enkel att underhålla, tillsammans med innehållsskaparna på wphero.se

Vill du veta mer?
Läs om hur enkelt en hemsida skapas med den senaste tekniken så att alla dina kunder kan nå dig.

EN GEMENSAM PLAN
Tillsammans tar vi fram en enkel och tydlig design för vilket budskap din hemsida ska förmedla.

VI BYGGER
Vi bygger din hemsida utifrån den gemensamma planen. Under tiden kan du ägna dig åt det du heller vill.

VÅRA GUIDER
Med våra enkla guider underhåller du din egen hemsida. Eller så kan du låta oss sköta den biten åt dig. Vi ser till att din hemsida alltid innehåller uppdaterad och relevant information.